2011. június 14., kedd

RE: Delivery Status: Awaiting Delivery Address Re-confirmation

Tisztelt vбsбrlу,
 
Mi mбr йvek уta arra vбr, hogy lйpjen kapcsolatba velьnk az Цn megero"sнtette, hogy a csomag regisztrбlva van velьnk a hajуzбs a lakossбgi helyre. Ъgy gondoltuk, hogy a feladу adta meg elйrheto"sйgeinket, йs hogy meg kellett volna kapcsolatba velьnk most. Azt is tudd, hogy egy levelet is mellйkelt a csomagot. Azonban, nem tudjuk idйzni annak tartalmбt az Цn via E-mail adatvйdelmi okok miatt. Megйrtjьk, hogy a tartalma a csomag цnmagбban egy Bankintйzvйny dollбros 800,000.00 USD; a FedEx mi nem hajу kйszpйnzben vagy csekken, de a Bank csak a Piszkozatok. A csomag regisztrбlva van velьnk a levelezo"listбra az a kollйga, йs a kollйga elmondja, hogy Nigйriбban egy hбrom (3) havi felmйrйse projekt. Mert o" dolgozik, a tanбcsadу cйg Nigйriбban Nyugat-Afrikбban.
 
Kьldjьk Цnnek az E-mail, mert a csomag nem regisztrбlt kьlцnleges Rend. Mit kell tenned most, hogy lйpjen kapcsolatba Szбllнtбsi Minisztйrium azonnali szбllнtбsбra a csomagot a lakcнmvбltozбs. Ne feledje, hogy, amint Delivery Team megero"sнti az adatokat, ez csak minket egy munkanapon (24 уra) az Цn csomag йrkezik meg a kijelцlt helyre. Tбjйkoztatбsul kцzцljьk, hogy a HЙA-йs szбllнtбsi kцltsйgek, valamint a feldolgozбsi dнjak fizette, a kollйga, mielo"tt a csomagot regisztrбlt.
 
Kьldjьk Цnnek az E-mail, mert a csomag nem regisztrбlt kьlцnleges Rend. Mit kell tennьnk most. Ez segнt elkerьlni bбrmilyen lekйrdezйst a monetбris hatуsбg az Цn orszбgбban. Azonban, akkor meg kell fizet $ 100 $ a FedEx Szбllнtбsi Minisztйrium Biztonsбgi tartva dнja a FedEx vбllalat amint azt az adatvйdelmi szempontbуl & бllapotban oldalon. Is tбjйkoztatni kell, hogy a kollйgбja szerette volna fizetni a Biztonsбgi vezetйse dнjak, de nem fogadja el az ilyen kifizetйsek figyelembe vйve a tйnyt, hogy minden elem йs csomagok regisztrбlt nбlunk ido"ben korlбtozott, йs nem tudjuk elfogadni, a fizetйs nem tudni mikor lesz felvйtele a csomag, vagy mйg reagбlni nekьnk. Нgy nem vбllalhatja azt a kockбzatot, hogy elfogadta az ilyen fizetйsi esetйn az esetleges бllбspйnz.
 
Felhнvjuk szнves figyelmьket, hogy a kollйga nem hagyott minket tovбbbi informбciуt. Remйljьk, hogy kьldje el nekьnk vбlaszt a leheto" leghamarabb, mert ha nem reagбl lejбratбig A legelso" csomag, akkor fordulhat a csomagot a brit Bizottsбg jуlйti, mint a csomag azoknak, akik nem egy feladу cнmйt ..
Цn kцteles felvenni a kapcsolatot a szбllнtбsi rйszleg (FedEx Szбllнtбsi Post) a megadott adatok a kцvetkezo"k:
 
FedEx Szбllнtбsi Post
Kapcsolat FedEx Szбllнtбsi E-mail: (mr.elliotdavis_fdxpost @ post.com)
Mr. Elliot Davis
Telefon: +234 812 818 6471
 
Irбnyнtу igazgatу
 
Kedves tцltse ki az alбbbi u"rlapot йs kьldje el az e-mail cнmre a fent megadott.
 
Ez kцtelezo", hogy ero"sнtsйk meg a postai cнmйt йs telefonszбmait.
Az Цn neve:
TELEFON:
POSTAI CНM:
CITY:
БLLAPOT:
ORSZБG:
Foglalkozбs:
Йletkor:
 
Kedves tцltse ki a fenti u"rlapot, йs benyъjtja azt a szбllнtбsi vezetйs: (mr.elliotdavis_fdxpost @ post.com)
 
Amint a rйszleteket kapott, a szбllнtбsi csapat megadja a szьksйges kifizetйsi eljбrбs, нgy hatбsa a kifizetйs a biztonsбgi vezetйse dнjak. Amint ezek megero"sнtik a fizetйs beйrkezйsйt 100 dollбros amerikai dollбr. O"k nem fog habozni, hogy kьldjцn el a csomagot, valamint a mellйkelt levelet a lakуhelye. Amely бltalбban 24 уrбig tart, hogy egy йjszaka alatt a hбzhoz szбllнtбst.
 
Megjegyzйs: hogy nem voltunk utasнtбst e-mailben elkьldeni, бm a magas prioritбst йlvez a csomagot kellett tбjйkoztatni Цnt, mint a feladу nem hagyott minket a telefonszбmбt, mert azt mondta, hogy most йrkezett Nigйriбba, йs o" nem jцtt telefon mйg. Mi szemйlyesen zбrt a bank-tervezet, йs azt talбltuk, e-mail kapcsolatot a mellйkelt levelet a cнmzett a legelso" csomag. Biztosнtani kell a kapcsolatot a szбllнtбsi rйszleg az e-mail cнmйt a fent megadott, йs biztosнtjбk, hogy tцltse ki a fenti formбban is, hogy a sikeres megero"sнtйsйt.
 
Tisztelettel,
Mr Williams Wellington.
 
FedEx Online Team Management.
Minden jog fenntartva. © 1995-2011